måndag 21 november 2011

Morgon i soffan

God morgon måndag!
Jag vaknade av att Gabriel pussade mig hejdå när han stack till jobbet. Kunde inte somna om så jag gick upp och hällde upp en skål med hallonfil som jag nu sitter nerbäddad i soffan och äter. Tänkte stanna här på soffan en stund innan jag fortsätter packa. Det tar verkligen aldrig slut!! Men nu är huset nästan klart iaf. Det enda som fattas är golv i köket och en rejäl städning. Nästa helg är det flyttdags!!

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag läser också Blondinbellas blogg och såg din kommentar. Vill bara säga att du inte är ensam! Jag är också gravid fast i vecka 30 och har gått upp 10-12 kilo. Och som du skriver så ska det ju vara så (en del går upp mindre och andra mer, men viktuppgång är oundvikligt).

    Och hur mycket jag än älskar min fina goa mage och faktiskt alla förändringar som kroppen går igenom, så är det ändå jobbigt att se att siffrorna på vågen närmar sig 90-strecket. Jag har aldrig vägt så mycket förr, herregud ;-)

    Och japp- fläsket hänger över jeansen, jag har blivit jätte rund i ansiktet och röven är 2x bredare, men det är okej.

    Fast jag gillar ändå inte förändringen, om vi nu låtsas att det inte skulle bero på lilla livet i magen :-) Skulle aldrig känna mig bekväm med de här extra kilona i "vanligt tillstånd".

    Det måste få vara okej att känna så. Lika mycket som det är ok att ha 10 kilo övervikt och trivas med det. Right?

    SvaraRadera